NLB otkupila vlastite obveznice za 95 milijuna eura uz jamstvo države

Bez autora
Mar 28 2012

Nova Ljubljanska banka (NLB) otkupila je za 95,3 milijuna eura svojih obveznica uz jamstvo države, koja ih je izdala u srpnju 2009. godine u zajedničkoj vrijednosti od 1,5 milijarde eura. Podmirenje će biti obavljeno u četvrtak. S trogodišnjim obveznicama s nepromjenjivom godišnjom kamatnom stopom od 3,25 posto trguje se na burzi u Luksemburgu. NLB je objavila više ponuda ulagateljima za djelomičan otkup, no taj se nominalni iznos izdanih obveznica NLB s državnim jamstvom smanjio na 777,3 milijuna eura. Dogovorena je i kupnja dodatnih obveznica u zajedničkom nominalnom iznosu od 30 milijuna eura, čija će podmirenje biti isto u četvrtak.

NLB otkupila vlastite obveznice za 95 milijuna eura uz jamstvo državeNova Ljubljanska banka (NLB) otkupila je za 95,3 milijuna eura svojih obveznica uz jamstvo države, koja ih je izdala u srpnju 2009. godine u zajedničkoj vrijednosti od 1,5 milijarde eura.

Podmirenje će biti obavljeno u četvrtak. S trogodišnjim obveznicama s nepromjenjivom godišnjom kamatnom stopom od 3,25 posto trguje se na burzi u Luksemburgu.

NLB je objavila više ponuda ulagateljima za djelomičan otkup, no taj se nominalni iznos izdanih obveznica NLB s državnim jamstvom smanjio na 777,3 milijuna eura.

Dogovorena je i kupnja dodatnih obveznica u zajedničkom nominalnom iznosu od 30 milijuna eura, čija će podmirenje biti isto u četvrtak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik